• Missie, visie en kernwaarden

Missie & visie

✔ Missie
Het maken van mooie schoenen die lekker lopen.


✔ Visie
Schoenexperts werkt met een deskundig team die er naar streeft gebruik te maken van de laatste innovaties, dit betrekking hebbende tot het aanmeten van een goede en modieuze schoen waarmee u een optimale beweegvrijheid krijgt.

Het streven van Schoenexperts is een regionale spreiding over heel Nederland op locaties van de eerstelijnszorg (podotherapie) en een provinciale spreiding bij de tweedelijnszorg (revalidatieartsen/orthopeden). Dit willen we in 2026 bereiken met een team van 15 schoenmakers.


Kernwaarden

✔ Zelfstandigheid
Als team hebben wij de eigenschappen verantwoordelijkheid en daadkracht wat bijdraagt aan een hoge mate van zelfstandigheid. Wij kunnen hoofdzaken en bijzaken onderscheiden en anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen door de handen uit de mouwen te steken waar nodig.


✔ Samenwerking
Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Wij streven naar een optimale samenwerking binnen de verschillende voetspecialisaties om de client de juiste en beste zorg te geven. Dit doen we door duidelijke en overzichtelijke communicatielijnen waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.


✔ Deskundigheid
Als organisatie werken wij met goed opgeleid en kundig personeel. Jaarlijks wordt geïnvesteerd in scholing en training van onze medewerkers om hen elk jaar te laten groeien in hun vakmanschap.

✔ Innovativiteit
Als organisatie streven wij er naar continu in te spelen op veranderingen die er in de markt zijn en deze toe te passen in onze maatneming en productie om de beste schoenoplossing te kunnen blijven garanderen.

✔ Tevredenheid
Het op regelmatige basis inzichtelijk krijgen in tevredenheid van onze cliënten, collega’s en partners. Leren van de opbouwende kritiek door hierop continu te anticiperen wat zal leiden tot een hogere tevredenheid.

Schoenexperts beloften

✔ Kosteloze eerste kennismaking ✔ Keuzevrijheid ✔ Aanmeten en afleveren aan huis ✔ Kennis en expertise ✔ Regionale dekking