Over ons

photo

Over ons

Schoenexperts is ontstaan uit de gedachte om de wereld van podotherapie en orthopedisch schoentechniek in elkaar over te laten lopen. Waar de podotherapeut met zijn oplossing het probleem voor de cliënt niet kan verhelpen, wordt direct een schoenmaker ingeschakeld die is geïnformeerd door de podotherapeut over de reeds gedane diagnose en zo sneller tot een concreet oplossingsvoorstel kan komen.

Vanuit deze gedachte is in 2015 onze organisatie opgericht. Op dit moment zijn we actief bij meer dan 10 podotherapie organisaties, waarbij we in bovenstaand construct werken. Op dit moment zijn we in 9 van de 12 provincies actief met ons concept.

Naast dat wij veelal samenwerken met podotherapie is het natuurlijk ook mogelijk om ons rechtstreeks te contacteren wanneer het probleem reeds inzichtelijk is en de huisarts/revalidatiearts een doorverwijzing heeft afgegeven. Mocht u niet tevreden zijn bij uw huidige orthopedisch schoenmaker staan we uiteraard ook voor u klaar.

Mooi op maat

Schoenexperts staat voor modieus schoeisel afgesteld op de stand van het lichaam, schoenen die als gegoten zitten en geen blok aan het been vormen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij kijken naar de persoonlijke behoeftes, analyseren uw looppatroon en lichaamsstand, bekijken de mogelijkheden en bespreken dit met u, met als doel de perfecte schoenen mooi op maat voor u te ontwikkelen.

Maak een afspraak Vindt een locatie bij u in de buurt

Locaties

Stel uw vraagNeem contact met ons op

Contact

Schoenexperts beloftes

✔ Kosteloze eerste kennismaking
✔ Keuzevrijheid
✔ Aanmeten en afleveren aan huis
✔ Kennis en expertise
✔ Regionale dekking