Skip To Content
Semi Orthopedische Schoenen (OSB) Semi Orthopedische Schoenen (OSB)

Semi Orthopedische Schoenen (OSB)

Semi Orthopedische Schoenen (OSB)

Semi-orthopedische schoenen, worden ook wel OSB-schoenen genoemd. Ze zijn speciaal ontworpen en vallen tussen standaardschoenen en volledig orthopedische schoenen. Semi-orthopedische schoenen worden voorgeschreven aan mensen met specifieke voet- of medische problemen. Semi-orthopedische schoenen bieden meer ondersteuning en aanpassingen vereisen dan standaardschoenen bieden, maar niet volledig orthopedische schoenen nodig zijn.

 

Wat zijn semi-orthopedische schoenen (OSB)?
Orthopedisch Schoenmaker OSB

Wat zijn semi-orthopedische schoenen (OSB)?

Semi-orthopedische schoenen worden individueel aangepast aan de voeten van de persoon en kunnen de volgende kenmerken bevatten, zoals extra ruimte voor orthopedische steunzolen, verstevigingen of aanpassingen aan de zool ter ondersteuning van de pasvorm. Semi-orthopedische schoenen zijn geschikt voor voetafwijkingen, diabetische voeten, reumatische aandoeningen of voeten die speciale zorg en bescherming vereisen.

OSB schoenen bieden u een verbeterde ondersteuning, comfort en functionaliteit voor uw voetproblemen. Het kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de voetfunctie en het voorkomen van verdere complicaties.

Modellen
Orthopedisch Schoenmaker Model

Modellen

Tegenwoordig is er veel mogelijk in het uiterlijk van uw aangepaste schoenen. Voor Semi-Orthopedische Schoenen hebben we verschillende modellen beschikbaar. Tijdens de afspraak kunt een uitgebreide collectie van MyFoot bekijken samen met uw orthopedisch schoenmaker.

Vind een orthopedisch schoenmaker in de buurt
Anderen bekeken ook:
 • VLOS

  Voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) zijn speciaal ontworpen schoenen die gebruikt worden als tussenstap in het orthopedisch schoenproces.

  Lees meer
 • Werkschoenen en Veiligheidsschoenen

  Werkschoenen bevatten in tegendeel tot veiligheidsschoenen geen veiligheidsneus. Uw werkplek bepaalt welk soort schoenen u dient te dragen.

  Lees meer
 • Verbandschoenen

  Verbandschoenen zijn ook wel bekend als verbandpantoffels of therapeutische schoenen. Ze bieden bescherming, ondersteuning en comfort.

  Lees meer
 • Modellen

  Wij beschikken over een ruim assortiment aan modieus orthopedisch schoeisel. Bekijk de catalogus van Brigante hier.

  Lees meer
 • Vestigingen

  Op zoek naar een orthopedisch schoenmaker bij u in de buurt? Bekijk onze vestigingen en maak een afspraak bij Schoenexperts.

  Lees meer
 • Semi-orthopedische Schoenen

  Semi-orthopedische schoenen, worden ook wel OSB-schoenen genoemd. Ze bieden meer ondersteuning dan standaardschoenen.

  Lees meer
Wij zijn aangesloten bij: