Skip To Content
Orthopedische schoenen (OSA) Orthopedische schoenen (OSA)

Orthopedische schoenen (OSA)

Orthopedische schoenen (OSA)

Naast dat schoenen comfortabel moeten zijn begrijpen wij ook dat uw schoenen ook mooi en modern moeten zijn. Wij werken samen met Brigante en bieden een ruim assortiment aan van kwalitatief hoogwaardige en modieuze schoenen.

Orthopedisch Schoenmaker OSA

Wat zijn orthopedische schoenen (OSA)?

Orthopedische schoenen (OSA) zijn speciaal ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de individuele behoeften van mensen met specifieke voet- of medische problemen. Doordat de schoenen op maat gemaakt worden bent u voorzien van de optimale pasvorm, ondersteuning en comfort. De schoenen kunnen aangepast worden zodat ze voldoen aan wat u nodig heeft.

OSA schoenen kunnen verschillende aanpassingen hebben, zoals extra ruimte voor orthopedische steunzolen, verstevigingen voor extra stabiliteit, hoge wreef of andere aanpassingen die nodig zijn voor de voetproblemen. Het doel van de aanpassingen kan zijn om de mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en de algehele voetgezondheid te bevorderen.

Modellen

Tegenwoordig is er veel mogelijk in het uiterlijk van uw aangepaste schoenen. We hebben een uitgebreide catalogus van Brigante, deze kunt u op uw gemak bekijken bij modellen.

Bekijk de modellen

Vind een orthopedisch schoenmaker in de buurt
Anderen bekeken ook:
 • VLOS

  Voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) zijn speciaal ontworpen schoenen die gebruikt worden als tussenstap in het orthopedisch schoenproces.

  Lees meer
 • Werkschoenen en Veiligheidsschoenen

  Werkschoenen bevatten in tegendeel tot veiligheidsschoenen geen veiligheidsneus. Uw werkplek bepaalt welk soort schoenen u dient te dragen.

  Lees meer
 • Verbandschoenen

  Verbandschoenen zijn ook wel bekend als verbandpantoffels of therapeutische schoenen. Ze bieden bescherming, ondersteuning en comfort.

  Lees meer
 • Modellen

  Wij beschikken over een ruim assortiment aan modieus orthopedisch schoeisel. Bekijk de catalogus van Brigante hier.

  Lees meer
 • Vestigingen

  Op zoek naar een orthopedisch schoenmaker bij u in de buurt? Bekijk onze vestigingen en maak een afspraak bij Schoenexperts.

  Lees meer
 • Semi-orthopedische Schoenen

  Semi-orthopedische schoenen, worden ook wel OSB-schoenen genoemd. Ze bieden meer ondersteuning dan standaardschoenen.

  Lees meer
Wij zijn aangesloten bij: