Gijs van Otterdijk

Orthopedisch schoenmaker: Gijs van Otterdijk

Orthopedische schoenen Wageningen

Schoenexperts
Binnenhaven 69G
6709 PD Wageningen

Wij zijn gevestigd bij het Medisch Centrum Kortenoord

Afspraak maken
t 088 3456500
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.

* Wij werken uitsluitend op afspraak

U kunt bij ons terecht voor
De orthopedisch schoenmakers van Schoenexperts Wageningen bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoeisel. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen, semi- orthopedisch Schoeisel, orthopedische voorziening aan confectieschoeisel, orthopedische werkschoenen en -gecertificeerde veiligheidsschoenen, verbandschoenen en voorlopige orthopedische schoenen.

Maak uw afspraakverzoek  JaNee

  Wilt u een afspraak maken in Wageningen voor een vrijblijvend advies? Vermeld dan in het opmerkingenveld adviesafspraak.

  Over Schoenexperts Wageningen
  Heeft u voetklachten en/of houdingsklachten dan kunt u voor al uw schoenoplossingen bij Schoenexperts Wageningen terecht en staat de aandacht voor u als cliënt voorop. Onze ervaren orthopedische schoenmakers zijn werkzaam in een breed landelijk netwerk van pedicures, podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen we snel schakelen en u de beste voetzorg bieden.

  Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval bent u bij Schoenexperts Wageningen aan het goede adres. Onze ervaren orthopedisch schoenmakers zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem, volledig naar uw wensen en op maat gemaakt.

  Adres:

  Get directions from Ga