Nick Flikkenschild

Orthopedisch schoenmaker: Nick Flikkenschild

Orthopedische schoenen Spijkenisse

Schoenexperts
Saturnusstraat 383
3204 TT Spijkenisse

Wij zijn gevestigd bij Hallux Podotherapie

Afspraak maken
t 088 3456500
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.

*Wilt u een afspraak maken in Spijkenisse voor een kosteloos & vrijblijvend advies? Vermeld dan in het omschrijvingsveld van het afspraakverzoekformulier “adviesafspraak”.

 

U kunt bij ons terecht voor
De orthopedisch schoentechniekers van Schoenexperts Spijkenisse bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoeisel. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen, semi- orthopedisch Schoeisel, orthopedische voorziening aan confectieschoeisel, orthopedische werkschoenen en -gecertificeerde veiligheidsschoenen, verbandschoenen en voorlopige orthopedische schoenen.

Maak uw afspraakverzoek  JaNee

  * Wij werken uitsluitend op afspraak

  Over Schoenexperts Spijkenisse
  Heeft u voetklachten en/of houdingsklachten dan kunt u voor al uw schoenoplossingen bij Schoenexperts Spijkenisse terecht en staat de aandacht voor u als cliënt voorop. Onze ervaren orthopedische schoentechnici zijn werkzaam in een breed landelijk netwerk van pedicures, podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen we snel schakelen en u de beste voetzorg bieden.

  Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval bent u bij Schoenexperts Spijkenisse aan het goede adres. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem, volledig naar uw wensen en op maat gemaakt.

  Adres:

  Get directions from Ga