Gijs van Otterdijk

Orthopedisch schoenmaker: Gijs van Otterdijk

Orthopedische schoenen Sint Oedenrode

Schoenexperts
Neulstraat 37
5492 DC Sint Oedenrode

Wij zijn gevestigd bij Podotherapie de Meierij

Afspraak maken
t 088 3456500
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.

* Wij werken uitsluitend op afspraak

U kunt bij ons terecht voor
De orthopedisch schoentechniekers van Schoenexperts Sint Oedenrode bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoeisel. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen, semi- orthopedisch Schoeisel, orthopedische voorziening aan confectieschoeisel, orthopedische werkschoenen en -gecertificeerde veiligheidsschoenen, verbandschoenen en voorlopige orthopedische schoenen.

Maak uw afspraakverzoek  JaNee

  Wilt u een afspraak maken in Sint Oedenrode voor een vrijblijvend advies? Vermeld dan in het opmerkingenveld adviesafspraak.

  Over Schoenexperts Sint Oedenrode
  Heeft u voetklachten en/of houdingsklachten dan kunt u voor al uw schoenoplossingen bij Schoenexperts Sint Oedenrode terecht en staat de aandacht voor u als cliënt voorop. Onze ervaren orthopedische schoentechnici zijn werkzaam in een breed landelijk netwerk van pedicures, podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen we snel schakelen en u de beste voetzorg bieden.

  Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval bent u bij Schoenexperts Sint Oedenrode aan het goede adres. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem, volledig naar uw wensen en op maat gemaakt.

  Adres:

  Get directions from Ga