Nick Flikkenschild

Orthopedisch schoenmaker: Nick Flikkenschild

Orthopedische schoenen Heerhugowaard

Schoenexperts
Hellemondtstraat 15
1701ER Heerhugowaard

Wij zijn gevestigd bij Hallux Voetexperts Noord Holland

Afspraak maken
t 088 3456500
U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.

* Wij werken uitsluitend op afspraak

U kunt bij ons terecht voor
De orthopedisch schoentechniekers van Schoenexperts Heerhugowaard bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoeisel. U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van trendy orthopedische schoenen, semi- orthopedisch Schoeisel, orthopedische voorziening aan confectieschoeisel, orthopedische werkschoenen en -gecertificeerde veiligheidsschoenen, verbandschoenen en voorlopige orthopedische schoenen.

Maak uw afspraakverzoek  JaNee

  Wilt u een afspraak maken in Heerhugowaard voor een vrijblijvend advies? Vermeld dan in het opmerkingenveld adviesafspraak.

  Over Schoenexperts Heerhugowaard
  Heeft u voetklachten en/of houdingsklachten dan kunt u voor al uw schoenoplossingen bij Schoenexperts Heerhugowaard terecht en staat de aandacht voor u als cliënt voorop. Onze ervaren orthopedische schoentechnici zijn werkzaam in een breed landelijk netwerk van pedicures, podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen we snel schakelen en u de beste voetzorg bieden.

  Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval bent u bij Schoenexperts Heerhugowaard aan het goede adres. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem, volledig naar uw wensen en op maat gemaakt.

  Adres:

  Get directions from Ga