Disclaimer

photo

Disclaimer

Schoenexperts, verleent u hierbij toegang tot www.schoenexperts.nl Schoenexperts besteedt de grootste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de Schoenexperts-website. Desondanks kunnen onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde informatie voorkomen. Schoenexperts wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie van de Schoenexperts-website. Schoenexperts behoudt zich het recht om de inhoud van de informatie op de website aan te passen.

Auteursrecht
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Schoenexperts. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Schoenexperts, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals
afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een online link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig
Deze disclaimer kan te allen tijde wijzigen.

Maak een afspraak Vindt een locatie bij u in de buurt

Locaties

Stel uw vraagNeem contact met ons op

Contact

Schoenexperts bij u in de buurt?

De specialisten van Schoenexperts bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoeisel.

naar locatiezoeker